Logged in as Guest
Group "Guests"Welcome Guest
RSS
EKO PLOCKA
Почетна

Гости на сајтот

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Логирање

   Е


   К


   О   П


   Л


   О


   Ч


   К


   А


ЕКО - зеленчукова плочка
Во нашето училиште се одржа ден на зеленчукот од еко стандардот „Здравје„ ,нашето одделение одлучи да изготви еко-зеленчукова плочка со зелка, марула, цвекло краставица модар домат, пиперка, морков и др.
Погледнете ја нашата изготовка низ повеќе фотографии.


            Енергија                               Вода
 

               Отпад                           Биодиверзитет
 

           Транспорт                         Здравје
        Изготовки од другите паралелки за „Денот на зеленчукот"
Search

Пријатели
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits  • Страната ја изготви:
    НЕЛА СЛЕЗЕНКОВА НИКОВСКА