Logged in as Guest
Group "Guests"Welcome Guest
RSS
EKO PLOCKA
Почетна

Гости на сајтот

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Логирање

   Е


   К


   О   П


   Л


   О


   Ч


   К


   А


Од мојата драга колешка Тајна Тренкоска, координатор, организатор и голем борец за зачувување на нашата училишна животна средина низ повеќе видеа со еколошка содржина.
Повелете, погледајте ги нејзините активности и часови.

Што е екологија?
Еко патроли во нашето училиште
„Здрава храна за детство без мана„
Денот на дрвото - 2011г.

Search

Пријатели
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits  • Страната ја изготви:
    НЕЛА СЛЕЗЕНКОВА НИКОВСКА