Logged in as Guest
Group "Guests"Welcome Guest
RSS
EKO PLOCKA
Почетна

Гости на сајтот

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Логирање

   Е


   К


   О   П


   Л


   О


   Ч


   К


   А

Денот на дрвото - активности

      По повод „Денот на дрвотото" учениците од III1одделение ја исчистија својата училница, засадија дрвце во училишниот двор.Потоа изработија вртимушка од отпаден материјал (CD, џамлија, колаж-хартија), нивното задоволство беше големо кога ги изработија и ги вртеа. Оваа активност може да се примени и по часот запознавање на природата, кога се изучува светлината.

Проследете го нашиот видео запис!!!!


Search

Пријатели
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits  • Страната ја изготви:
    НЕЛА СЛЕЗЕНКОВА НИКОВСКА