Logged in as Guest
Group "Guests"Welcome Guest
RSS
EKO PLOCKA
Почетна

Гости на сајтот

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Логирање

   Е


   К


   О   П


   Л


   О


   Ч


   К


   ААктивности по повод „Денот на пролетта"

За „Денот на пролетта" се организираа повеќе активности во нашето училиште чистење и средување на училниците, училишниот двор, изготовка на плакати со пораки и еко содржини, изготовки од рециклиран материјал.
Преку нашите фотографии може тоа да го проследите!!!


 

Search

Пријатели
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits  • Страната ја изготви:
    НЕЛА СЛЕЗЕНКОВА НИКОВСКА