Logged in as Guest
Group "Guests"Welcome Guest
RSS
EKO PLOCKA
Почетна

Гости на сајтот

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Логирање

   Е


   К


   О   П


   Л


   О


   Ч


   К


   А

Мали и големи

        Ајде, малку да излеземе во природа  да го почуствуваме мирисот на разнобојните цвеќиња, мелозвучната песна на птиците, прекрасното небо и сè околу нас што не опкружува, да бидеми големи и мали истражувачи, да го поттикнеме окото за убавина.
Природата е една голема уметничка, која постојано се менува низ годишните времиња, на нас ни остава да перцепираме, истражуваме и чуваме сè што создала.
Обидете се, да бидете уметници и да изготвите ваше уметничко дело од природни материјали, воедно  да истражувате за нив. Може да  користите различни видови на цветови, гранки, школки, каменчиња, шишарки, песок,листови од дрвја и други природни материја што ќе ги најдете во вашата околина.Потоа, нека се разбуди вашата имагинација и креативност за уметничко изразување.
 

Подетално информирајте се за поимот релјефната уметност од тимот на програмата „Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем"Search

Пријатели
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits  • Страната ја изготви:
    НЕЛА СЛЕЗЕНКОВА НИКОВСКА